Leerlijnenmodel: klik om te vergroten.

Masterclasses en workshops

LOB@school verzorgt diverse workshops en 'masterclasses'. Enkele mogelijkheden (BTW-vrij):

‚Äč

• Werken met de LOB/SLB- '0 meting' en 'impactmeting'. Wat verwachten we van 'loopbaanleren'? Waar staan we als team nu met LOB/SLB? Welke speerpunten passen ons in de nabije toekomst om de scholier/student te helpen stappen te zetten? Hoe verminderen we als team uitval en werken we beter samen met ketenpartners? Op naar een vise en implementatieplan, gedragen door het hele team!

• Ouderparticipatie bij LOB. Hoe krijgen we echte partnerschap van ouders  bij LOB? Kennis over gezinsdynamiek, ouders en de loopbaancompetenties en werken aan een voorbeeld voor een ouderavond met als thema 'eettafelloopbaangesprekken'. Een dynamische workshop voor € 795,- tot 15 deelnemers.

• Brein en LOB/SLB. Welke breinkennis kunnen we direct inzetten op de werkvloer bij gesprekken, mentorlessen en ouderavonden? Leuk en leerzaam!

• 21e-eeuwse vaardigheden en de loopbaancompetenties. Instrumenten en een werkwijze om leerlingen/studenten kritisch te laten reflecteren op 'loopbaandromen'. Actueel en innovatief.

• Werken met de loopbaanmat als instrument voor 'dynamische oordeelsvorming'. Hoe help je met open- en gedragsgerichte vragen een 'cliënt' verder in zelf stappen te zetten in de (school-) loopbaan? De mat laat je voelen hoe je sturing moet geven aan jouw (studie-) loopbaan.  Workshop inclusief GRATIS loopbaanmat nu voor € 495,- voor groepen tot 10 personen.

De loopbaanmatten zijn 2 bij 2 meter van sterk PVC,

full color en omzoomd met ringen om eventueel op te hangen.

Een handige gebruiksaanwijzing wordt bijgeleverd.  Ook in het                                                                  Engels leverbaar.

Nu voor  € 95,-  (excl. verzendkosten)